Hullám Üdülőpark

Cégünk, a Nova-Invest Kft. a balatonparti és nyugat-magyarországi ingatlanpiac egyik jelentős befektetője és fejlesztője. A Kft. befektetései között kiemelt szerepet tölt be a lakó-, valamint üdülőingatlanok fejlesztése, építése és üzemeltetése.

A Hullám Üdülőpark ingatlanjainak luxusszínvonalát a magyar üdülőingatlan-piacon egyedülállóan teljes körű szolgáltatással egészítjük ki, hogy Ön és családja tökéletesen ki tudja pihenni magát az év minden napján.

 

Apartmanház A Hullám Üdülőpark 16 hektáros, őrzött, saját stranddal rendelkező területén 160 apartman, 60 lakás, valamint 50 üdülővilla épült fel.

Az egész éves használatra tervezett lakások és apartmanok nagy, fedett teraszokkal rendelkeznek, ahonnan örökpanoráma nyílik a Balatonra.

Az üdülőparkban teljesen felszerelt apartman bérlésére is lehetőség nyílik.

Az üdülőpark Balatonőszödön, Siófoktól 20 km-re, Balatonszárszó és Balatonszemes között festői környezetben helyezkedik el. Az üdülőközpont a déli part nyugodt, ám mégis kiválóan megközelíthető részén fekszik.

Stég A parton a pihenni, strandolni vágyók kényelmét napozóstég büfével, napágyak, napernyők biztosítják. A horgászoknak, mivel ez a partszakasz különösen gazdag halban (ponty, keszeg, kárász, angolna, harcsa, süllő stb.), horgászcsónakok és horgászstégek könnyítik meg a halfogást.

Aki aktívan szeretne kikapcsolódni, az csónakot, vízibiciklit, ping-pong asztalt bérelhet. Aki szereti a vacsoráját hangulatosan, a Balaton közepén egy stégen, jó társaságban elfogyasztani, azoknak rendszeresen szervezünk bogrács-, grillpartikat. Azoknak, akik szűk családias körben szeretnének grillezni, kőgrillekkel kedveskedünk. A kirándulásokat kedvelőknek vitorlástúrákat, lovaglást, bortúrákat, kirándulásokat szervezünk.

Apartmanház A Hullám Üdülőpark lesz az első olyan üdülőközpont a Balatonon, ahol a széleskörű szolgáltatásoknak és a programszervezésnek köszönhetően az üdülési szezon az év minden napján jól kihasználható. Az üdülőközpont lakóparkokhoz hasonlóan működik, szolgáltatásait társaságunk leányvállalata, a Hullám Üdülőpark Kft. végzi.

2003 óta a gondnokság, a 24 órás porta- és biztonsági szolgálat, a strandkarbantartás, a hó- és szemételtakarítás, a fűnyírás, a belső telefonrendszer, a karbantartási ügyelet, a riasztási és betörésvédelmi rendszer, a kábeltévé valamint a takarítási szolgáltatás az üdülőpark lakóinak kényelmét és biztonságát szolgálja.